logo instituut mibelle
OVER

Mijn verhaal

Mijn passie is om mijn klanten te helpen hun natuurlijke schoonheid te omarmen en te versterken met behulp van de nieuwste technologieën en behandelingen. Maar mijn verhaal gaat verder dan alleen onze diensten. Lees verder om meer te weten te komen over de geschiedenis en waarden van Instituut Mi’belle.

18 jaar geleden startte ik mijn schoonheidssalon 'Cocoon' op te Zwalm, met als doel mijn klanten een moment van rust en ontspanning te bieden. Ik wou hen de kans geven om even te onthaasten van de buitenwereld en te genieten van een heerlijke verzorging.


Sindsdien is er veel veranderd in de wereld van huidverbetering en esthetiek. Om mijn klanten nog beter te kunnen helpen, volgde ik veel opleidingen en bezocht ik een tal van beurzen. Zo leerde ik enorm veel bij over de huid.


Na 18 jaar was ik uit mijn coco(o)n gegroeid, geëvolueerd naar een volgende fase. Daarom heb ik besloten om Instituut Mi'belle op te richten, uw skinexpert.


Bij mij kan je terecht voor exclusieve gelaatsverzorgingen van Babor, maar ook voor lichaamsverzorgingen, epilaties, manicures, pedicures, voetreflexologie, wimperliften en maquillage.


Stap binnen in de wereld van Mi’belle en ervaar de verjongende en ontspannende magie van de BABOR verzorgingen