logo instituut mibelle
Huidverbetering

Babor Tech - Huidverbetering

Micro-needling


Micro-needling is een innovatieve behandeling waarbij kleine naaldjes worden gebruikt om de huid te stimuleren en te vernieuwen. Dit helpt bij het verminderen van fijne lijntjes, littekens en hyperpigmentatie. Onze ervaren schoonheidsspecialisten zorgen ervoor dat elke klant een gepersonaliseerde en effectieve microneedlingervaring krijgt. Ervaar de voordelen van microneedling bij Instituut Mi'belle en ontdek een stralende huid.

Skinfirmor RF Treatment


Een strakke huid zonder injectie en scalpel - is dat mogelijk? Ja, met een radiofrequente behandeling kunt u het natuurlijke huidverouderingsproces op zachte wijze tegengaan. Bij de innovatieve behandeling die haar oorsprong in de geneeskunde heeft en als stimulans bekend staat voor de celvernieuwing en collageensynthese, wordt warmte gebruikt om de huid te verstevigen.

Skinfusor


Een stralende en mooi opgevulde huid dankzij ons revolutionair en innovatieve Babor SkinFusor gelaatsverzorging. De SkinFusor combineert 4 geperfectioneerde, op elkaar voortbouwende professionele cosmetische technologieƫn tot een effectieve hoogwaardige behandeling voor elk veeleisend huidtype.

Derma Visualizer


De Derma Visualizer is een moderne tool voor huidanalyse om huidproblemen en huidklachten optimaal zichtbaar te maken. De professionele, sterk uitvergrote foto's van geselecteerde huiddelenondersteunen de handmatige en visuele huidanalyse. Bij uw 1ste bezoek, gaan we sowieso eerst een huidanalyse uitvoeren om zo op maat een verzorging samen te stellen.